Adj egy esélyt magadnak! Nyerd meg az árengedmény kupont!

Minden hónap végén kisorsolunk egy 100EUR értékű kupont azok között akik az adott hónapban feliratkoznak a hírlevél listánkra.

A kupont egy éven belül, bármelyik általunk szervezett Boat Skipper B tanfolyamra be lehet váltani!

Tudtad, hogy a legtöbb ügyfelünk “fokozatosan” vált ügyféllé? Azt értem ezalatt, hogy valamikor meglátogatta az oldalunkat, feliratkozott a hírlevéllistánkra, olvasott bennünket, szimpatikusok lettünk neki, és egyszer csak kedve támadt ahhoz, hogy “B”  kategóriás horvát hajóvezetői jogosítványt szerezzen.

Amikor először járt nálunk, lehet, hogy álmában sem gondolta, hogy egyszer csak hajóvezetői jogosítványt szeretne magának.

Lehet, hogy Te is ebben a cipőben jársz. Ismerkedsz velünk, tájékozódsz az oldalunkon, olvasgatod az írásainkat, kíváncsi vagy arra, hogy mivel is foglalkozunk.

De lehet, hogy egyszercsak valaki “megfertőz” Téged a gondolattal: VIZSGÁZZ LE, MERT AZ JÓ DOLOG!

Lehet, hogy egy barátod, vagy egy ismerősöd, aki valamikor a segítségünkkel vizsgázott, lehet, hogy mi magunk leszünk azok, akik ezt az gondolatot elindítjuk benned. Nem tudom… de egy dolog biztos… az, hogy minden hónapban kisorsolunk egy 100 EUR értékű kupont, melyet bármikor be lehet váltani az általunk szervezett tanfolyamra. És máris ennyivel olcsóbb lett annak aki ezt megnyeri…

Szóval, ne habozz sokáig:

Iratkozz fel most, és nyerhetsz 100 EUR árengedményt!

Vitorláskalandok az Adrián – Hírlevél

A nyaralás mostantól ÚJ dimenziókat ölt!

Díjtalan hírlevelünkben tájékoztatunk a legújabb adriai hajós kalandtúrákról és arról, hogyan válhatsz akár két nap alatt hajós kapitánnyá! Ne maradj le Last Minute ajánlatainkról és egyéb akcióinkról, melyekkel számodra is felejthetetlen élménnyé válik a nyaralás.

Adataidat bizalmasan kezeljük és semmilyen körülmények közt sem bocsátjuk harmadik fél rendelkezésére!

Hírlevél feliratkozás
Vitorláskalandok az Adrián - ingyenes hírlevél
Neved:
Email címed:
 
Powered by Optin Form Adder

Share →

Vélemény, hozzászólás?