Jelentkezés Boat Skipper “B” hajóvezetői tanfolyamra

Jelentkezésedet hajóvezetői tanfolyamainkra az alábbi űrlap kitöltésével teheted meg.

Egy FONTOS kérésünk lenne feléd:

Kérlek, hogy csak és kizárólag akkor jelentkezz tanfolyamunkra, ha komolyan gondolod, hogy eljössz velünk erre a bő két napra. Megtisztelsz bennünket, ha jelentkezésedet megfontoltan és visszavonhatatlanul eltökélten teszed meg. Nekünk sok munkánkba kerül egy ilyen tanfolyam és vizsga leszervezése, és sajnos rossz tapasztalataink is vannak a jelentkezők szándékának a komolyságát illetően.

Horvátország EU-s csatlakozása sajnos egy szempontból máris jól érezhető következménnyel járt a Boat Skipper B tanfolyamok szervezésével kapcsolatban: egész egyszerűen sokkal több lett az adminisztráció, melyet el kell végeznünk, így szerintem érthető a részünkről, ha csak olyan jelentkezőkkel szeretnénk foglalkozni (de nekik aztán minden, de tényleg minden segítséget megadva), akik eldöntötték, hogy részt vesznek a tanfolyamunkon. Köszönjük! 🙂

Amennyiben bizonytalan vagy bármivel kapcsolatban, és ezért nem szeretnéd még a tanfolyam jelentkezési lapot kitölteni, kérlek hívj ( +36 20 9241 399 ), vagy írj ( info kukac kalandatengeren.hu ) bátran, kérdezz, és válaszolni fogunk.

Kérlek figyelmesen töltsd ki az alábbi adatlapot, majd a végén az “Elküldöm” gombot nyomd meg egyszer!

Neved: *
Email címed : *
Email címed ismét: *
Lakhelyed (utca, hsz.): *
Település: *
Telefonszámod: *
Melyik tanfolyamra jelentkezel: *
Dátum:  
Megjegyzés:  
   

Az űrlap elküldése után kapsz egy e-mail-t, amiben még egyszer összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat, visszaigazoljuk a jelentkezésedet és az adataidat. Kérlek olvasd el figyelmesen, és ha hibát találsz az adataidban, vagy nem értesz valamit hívj (06-20-9241-399), vagy írj egy email-t.