tengeri hajóvezetői jogosítvány, hajósvizsga teszt, horvát hajos jogositvany,tengeri vezetői vizsga,adriai vitorlás vizsga,hajós jogositvány,vitorlás tengeri jogosítvány nap alatt,hajo vezetése,horvát hajó jogosítvány,vitorlásvizsga garancia,a wwwkalandatengerenhu weboldalt a yachting holiday bt üzemelteti székhely: nagybaracska petőfi u,hajó németországból,hajóvezetői engedéj,wwwkalandatengerenhu,tengeri vizsga,hajovezetői vizsga,hajó vezetés,hajózási,hajos vizsga,vitorlás oktatás,vitorlás tanfolyam adria,hajóvezetői tanfolyam,kalandatengerenhu,hajós vizsga,hajósvizsga,hajosvizsga,hajózási jogosítvány,hajózás,tengeri hajóvezetői vizsga,hajóbérlés adria,kalandatengeren,vitorlásvizsga,hajóvezetői engedély,vitorlázás,hajó vizsga,hajó bérlés az adrián,hajó jogosítvány,hajóvezetői vizsga,yachting holiday,vitorlás vizsga,hajó,jetski Tervezed már az idei nyaradat? Gondolkoztál már azon, hogy mit fogsz csinálni? Tudod, amikor a legnagyobb a kánikula, az ember kis híján hőgutát kap, szinte éget a levegő, és elbágyaszt a nap, akkor igazából 3 dolgot lehet tenni:

1. Bevetjük magunkat egy klimatizált helységbe, magunkra zárjuk az ajtót, fogunk egy jó könyvet, és kiolvassuk egy ültő helyünben.
2. Kimegyünk a vízpartra, keresünk egy árnyékos helyet, időnként megmártózunk a hűs habokban, elkortyolunk pár hideg italt.
3. Fölpattanunk egy hajóra, kézbe kaparintjuk a kormánykereket, bedurrantjuk a motort, vagy felhúzzuk a vitorlákat, és elindulunk vele. Közben hagyjuk, és élvezzük, hogy a hűs tengeri szellő az arcunkat simogassa, figyeljük a távolodó kikötőt, élvezzük a sebességet, és közben teljesen kikapcsoljuk magunkat.

Az első kettőben nem tudok segíteni neked, de a harmadikban igen. Ahhoz, hogy ezt megtehesd, mármint a hajózást, szükséged lesz egy hajóvezetői engedélyre, melyet március legelején akár meg is szerezhetsz magadnak. Még a tavalyi feltételekkel, tavalyi árakkal (merthogy évek óta susmogják, hogy szigorítani és drágítani fogják a horvátok a jogosítvány megszerzését, de ebből eddig megint nem lett semmi) március 5-én hajóskapitány lehetsz.

Érdekel? Akkor jöjjenek a részletek!

Hajósvizsga márciusban!

Akinek még nincs horvát hajóvezetői engedélye, az legközelebb március 3 – 5. között megszerezheti azt, ugyanis a 2015-ös esztendő első hajóvezetői tanfolyamát ekkor tartjuk. Részletek, és jelentkezés az alábbi linkre kattintva:

http://www.kalandatengeren.hu/

Röviden a lényeg:

BOAT SKIPPER “B” hajósvizsga, március 3 – 5.

A vizsga és felkészítés díja 350 Euro. A vizsga helyszíne Pula, Horvátország.

Találkozás március 3-án, csütörtökön, 12 órakor Sormáson, az István Fogadóban.

Ezzel a jogosítvánnyal lehet vezetni bármilyen vizi járművet 30 tonnáig.
Pontosan:  – utasszállító hajót  ( ebben az esetben 3 mérföld korlátozással, a többi kategóriában nincs távolságkorlátozás )
– teher, és halászhajót
– bármilyen szórakozás céljára szolgáló vízi járművet
– motorhajót, vitorlást ( yacht ) 30 tonnáig
– kölcsönzött hajót 30 tonnáig, akár képesített legénység nélkül is.

A jogosítványt nem kell megújítani, orvosi vizsgálat sincs.

A felkészítés garantálja a vizsga sikerét!

Szükséges az útlevél, vagy plasztik személyi, illetve erről fénymásolat.  2 db. igazolványkép ( 2.5 X 3cm ).

A tematika :

* kitérési szabályok
* navigáció
* tengerjog, nemzetközi szabályok
* meteorológia, időjárás az Adrián
* biztonság
* tengeri kommunikáció

” Navigare necesse est” ( Hajózni márpedig kell )
Nyomj egy lájkot ha tetszett, és megosztani is szabad…:

Share →

Vélemény, hozzászólás?