hajóvezetői engedély, hajósvizsga teszt, horvát hajos jogositvany,tengeri vezetői vizsga,adriai vitorlás vizsga,hajós jogositvány,vitorlás tengeri jogosítvány nap alatt,hajo vezetése,horvát hajó jogosítvány,vitorlásvizsga garancia,a wwwkalandatengerenhu weboldalt a yachting holiday bt üzemelteti székhely: nagybaracska petőfi u,hajó németországból,hajóvezetői engedéj,wwwkalandatengerenhu,tengeri vizsga,hajovezetői vizsga,hajó vezetés,hajózási,hajos vizsga,vitorlás oktatás,vitorlás tanfolyam adria,hajóvezetői tanfolyam,kalandatengerenhu,hajós vizsga,hajósvizsga,hajosvizsga,hajózási jogosítvány,hajózás,tengeri hajóvezetői vizsga,hajóbérlés adria,kalandatengeren,vitorlásvizsga,hajóvezetői engedély,vitorlázás,hajó vizsga,hajó bérlés az adrián,hajó jogosítvány,hajóvezetői vizsga,yachting holiday,vitorlás vizsga,hajó,jetski

2 nap alatt hajóskapitány lehetsz!

A hajóvezetői tanfolyam elvégzése után a megszerzett jogosítvánnyal bármilyen hajót vezethetsz egészen 30 tonnáig!

Jó lenne egyet vitorlázni a nyílt tengeren? Netán Jet-skivel hasítanád a hullámokat? Vagy motorcsónakkal szeretnéd bejárni a partközeli szigeteket? A fenti tevékenységekhez a Boat Skipper "B" nevű tengeri hajóvezetői engedélyre lesz szükséged. Ennek a megszerzésében tudunk neked segíteni.

A megoldást számodra a YachtingHoliday által szervezett 2 napos Boat Skipper "B" hajóvezetői tanfolyam és vizsga jelenti.

Ezzel a hajóvezetői engedéllyel 30 tonnáig bármilyen vízi járművet lehet vezetni, mint például jet-ski, motoroshajó, vitorlás, de akár halászhajó, vagy utasszállító hajó. Sosem lehet tudni:)

Unod már, hogy a tengerparton ücsörögsz egész nap egy héten keresztül? Gyönyörködsz a kikötőkben álló szebbnél szebb hajókban? Gondoltál már arra, hogy milyen lenne, ha te is egy egész hétig egy ilyen hajón lakhatnál? Behajózhatnád az Adria sok száz szigetének bármelyikét, kiköthetnél egy festői öbölben, ahol rajtad kívül nincs egy teremtett lélek sem! Fürödhetnél, búvárkodhatnál a kristálytiszta tengerben. Olyan tájakra juthatnál el amelyekről a legtöbben még álmodni sem mernek, holott...

...egy kis szervezéssel és néhány jó kapcsolattal minden további nélkül megengedhetnék maguknak ők is és TE is!

A ráadás és valójában az igazi élmény, ha te, saját magad vezethetnéd azt a hajót amellyel bejárod az Adria szebbnél-szebb helyeit! Belegondoltál már?

Nincs jogosítványod?

Nem baj.... van egy megoldásom a számodra. Szerezd meg 2 nap alatt a "B" típusú tengeri hajóvezetői engedélyt! Érdekel?

Kérlek először is engedd meg, hogy bemutatkozzam: 
Steitz Ádám vagyok, és Merkl János barátommal a YachtingHoliday nevében írok most neked. Szeretném, ha figyelmesen elolvasnád az alábbi soraimat, mert nagyon klassz ajánlatom van a számodra:

BOAT SKIPPER "B" - Tengeri hajóvezetői engedély

mottó:
"Navigare necesse est"
(Hajózni márpedig kell)

A YachtingHoliday 10 éve bonyolítja az eddigi- és az ezt követő vizsgázóink teljes megelégedettségére a Boat Skipper "B" típusú tengeri hajóvezetői vizsgát.

Ezzel a jogosítvánnyal 30 tonnáig bármilyen vízi járművet lehet vezetni, mint például jet-ski, motoroshajó, vitorlás, de akár halászhajó, vagy utasszállító hajó. Sosem lehet tudni...

Időbeni korlátozás nincs, az engedélyt nem kell megújítani. A felkészítés garantálja a vizsga sikerét!  A vizsga helyszíne Horvátország (Pula), a felkészülés pedig előtte való két nap során Rabac-on lesz.

A vizsgával kapcsolatban a következőket kell tudni:

Minden 16. életévét betöltött személy vizsgázhat. A tengeri vizsga elméleti (szóbeli), gyakorlati része nicsen. Vizsgázni az alábbi nyelveken lehet: angol, német, horvát, olasz. Amennyiben egy kukkot nem beszélsz semmilyen nyelven, akkor sem kell megijedned. Biztosítunk egy angol szótárat számodra, a vizsgához szükséges kb. 60-70 kifejezéssel, melyet a jelentkezésedet követően elküldünk e-mailben. Nem nehéz sem az anyag, sem a vizsga. Nem kell folyékonyan beszélned angolul (németül, stb.), elég ha azt a pár tucat kifejezést megtanulod előre, plusz az intenzív 2 napos tanfolyam elég lesz. Hihetetlenül hangzik? Pedig igaz, az elmúlt 7 évben több száz vizsgázót készítettünk már fel hasonló rendszerben, és a jelentkezők 99,9%-os arányban letették a sikeres vizsgát.

A hajóvezetői tananyag tematikája az alábbi :

 • kitérési szabályok
 • navigáció
 • tengerjog, nemzetközi szabályok
 • meteorológia, időjárás az Adrián
 • biztonság
 • tengeri kommunikáció

A részletes program általában a következő:

Találkozás mindig csütörtökön 12:00 órakor Rabac-on, Creska u. 10. sz.-ban, ahol:

14:00 - 18:00 elméleti tanfolyam az e-mailben megkapott vizsgaanyag felhasználásával

másnap reggel folytatódik a tanfolyam (szállás itt az apartman házban.) szombat reggel indulás Pulába, ahol szombaton
8:00 - ~12:00 szóbeli vizsga
12:00 - ~14:00 ebéd, városnézés, stb.
~14:00 jogosítványok átvétele,

majd hazautazás

Árak:

1. A vizsga és a tanfolyam díja 350 EUR (vagy ennek megfelelő forint).

2. További költségek

Szállás költség: kb. 10.000 - 12.000 Ft/fő/éj

Egyéb várható költségek:

 • étkezési és
 • útiköltség

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

Tengeri hajóvezetői vizsga, és tanfolyam jelentkezési adatlap 

Adataidat a beérkezés után feldolgozzuk, majd 1-2 napon belül felhívunk és megbeszéljük a részleteket.

Addig is néhány fontosabb információ:

 • A 350 euró hajóvezetői tanfolyamdíj nem tartalmazza az útiköltséget és az étkezési/szállásköltséget.

 • Neked 2db fényképet kell még biztosítanod,
 • Valamint a határátlépéshez útlevél vagy személyi fog még kelleni

Amennyiben kitöltötted a Tengeri hajóvezetői vizsga, és tanfolyam jelentkezési adatlap-ot, egy-két percen belül kapsz egy e-mailt, amiben további fontos információk lesznek.

 

LEGÚJABB!!

Következő tanfolyam

2019. szeptember 19-21.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 15.

A jelentkezéshez kattints ide:

Tengeri hajóvezetői vizsga, és tanfolyam jelentkezési adatlap

És a végére hagytam a végeredményt, vagyis ezt a jogosítványt fogod te is megkapni:

 

horvát hajóvezetői engedély - boat skipper b

 

További fontos tudnivalók, érdekességek: A horvát B kategóriás hajóvezetői vizsga a követelményeket tekintve a legkönnyebb az Adria és a Földközi tenger térségében. Nem tudjuk, hogy ez meddig fog így maradni, a horvátok uniós csatlakozása miatt elképzelhető, hogy jelentősen át fog alakulni, ezért aki szeretné letenni ezt a vizsgát, az kalkulálja be azt is, hogy ennél valószínüleg csak nehezebb lesz idővel.

Jogosan merülhet föl benned a következő néhány kérdés is:

2 nap alatt meg lehet tanulni hajózni?

A válasz természetesen nem. Ebben a vizsgarendszerben "sajnos, hálistennek", semmilyen követelmény nincs a gyakorlati tudást illetően. Ezért is számít páratlanul könnyűnek ez a vizsga. Viszont ez alatt a két nap alatt megtanulod a legfontosabb szabályokat, előírásokat, amik nélkül egy mérföldet sem tehetsz a tengeren. 

Akkor miért így csináljátok, amikor több cég egy hetes gyakorlati tanfolyammal, sokszor dupla áron hirdeti az ehhez hasonló tanfolyamát?

A válasz magában a rendszerben keresendő: Mint már említettem ezzel a jogosítvánnyal 30 tonnáig bármilyen vízi járművet lehet vezetni, mint például jet-ski, motoroshajó, vitorlás-, halászhajó, vagy utasszállító hajó. Na most. Azt az embert aki egy jet-skit szeretne vezetni, vagy egy pár lóerős motorcsónakkal szeretne pöfögni a szigetek között, horgászat vagy búvárkodás céljából, azt vajon miért kellene felültetni egy hétre egy vitorlás hajóra, amikor lehet, hogy életében nem fog soha vitorlázni. Mindenki a jogosítvány megszerzése után tovább képezheti magát arra a vízi járműre amit ténylegesen vezetni fog. Ha ez vitorlás hajó abban mi is tudunk segíteni, egyéb esetben pedig mindenkinek magának kell megszerveznie a gyakorlati tudás elsajátításához szükséges további képzéseket.

Amennyiben teljesen kezdő vagy,  akkor  a jogosítvány megszerzése után külön megbeszélés alapján szervezünk egy hetes gyakorlati túrákat a Lilla nevű Bavaria 46-os vitorlásunkkal. Részletek személyes megbeszélés tárgyát képezik.

Hol használható ez a jogosítvány?

Ez egy hivatalos horvát jogosítvány ami hivatalosan horvát felségvizeken használható, és ami szerencsére nemcsak horvátul hanem angolul is ki van töltve (lásd a fenti fényképet), szerepel a hátoldalán az is, hogy mit lehet vele vezetni. Valószínüleg ebből következik, hogy a világ nagyon sok helyén elfogadják ezt a jogsit, Európában pl. a déli tengereken (Adria, Földközi, Égei, stb.) egészen biztosan és nyugodtan használható. Több tucat személyes pédát tudunk arról, hogy Spanyolországban Görögországban, Franciaországban pl. simán lehetett hajót bérelni ezzel az irattal.

Sokan kérdezik tőlünk e-mailben, telefonon, ezért leírom a korrekt választ, nevezetesen, hogy ez a jogsi Magyarországon NEM használható!! Amennyiben nem (csak) magyar állampolgár vagy, akkor viszont igen!
Magyarországi vizsgáztatással pedig nem foglalkozunk, de tudunk ajánlani valakit, akihez bátran fordulhatsz ezügyben. Hívj a részletek végett!


Jelentkezésedet hajóvezetői tanfolyamainkra az alábbi űrlap kitöltésével teheted meg.

Egy FONTOS kérésünk lenne feléd:

Kérlek, hogy csak és kizárólag akkor jelentkezz tanfolyamunkra, ha komolyan gondolod, hogy eljössz velünk erre a bő két napra. Megtisztelsz bennünket, ha jelentkezésedet megfontoltan és visszavonhatatlanul eltökélten teszed meg. Nekünk sok munkánkba kerül egy ilyen tanfolyam és vizsga leszervezése, és sajnos rossz tapasztalataink is vannak a jelentkezők szándékának a komolyságát illetően.

Horvátország EU-s csatlakozása sajnos egy szempontból máris jól érezhető következménnyel járt a Boat Skipper B tanfolyamok szervezésével kapcsolatban: egész egyszerűen sokkal több lett az adminisztráció, melyet el kell végeznünk, így szerintem érthető a részünkről, ha csak olyan jelentkezőkkel szeretnénk foglalkozni (de nekik aztán minden, de tényleg minden segítséget megadva), akik eldöntötték, hogy részt vesznek a tanfolyamunkon. Köszönjük! :)

Amennyiben bizonytalan vagy bármivel kapcsolatban, és ezért nem szeretnéd még a tanfolyam jelentkezési lapot kitölteni, kérlek hívj ( +36 20 9241 399 ), vagy írj ( info kukac kalandatengeren.hu ) bátran, kérdezz, és válaszolni fogunk.

Kérlek figyelmesen töltsd ki az alábbi adatlapot, majd a végén az "Elküldöm" gombot nyomd meg egyszer!

Az űrlap elküldése után kapsz egy e-mail-t, amiben még egyszer összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat, visszaigazoljuk a jelentkezésedet és az adataidat. Kérlek olvasd el figyelmesen, és ha hibát találsz az adataidban, vagy nem értesz valamit hívj (06-20-9241-399), vagy írj egy email-t.

Az eddigi vizsgákról készült élménybeszámolók itt olvashatóak!

hajósvizsga teszt, horvát hajos jogositvany,tengeri vezetői vizsga,adriai vitorlás vizsga,hajós jogositvány,vitorlás tengeri jogosítvány nap alatt,hajo vezetése,horvát hajó jogosítvány,vitorlásvizsga garancia,a wwwkalandatengerenhu weboldalt a yachting holiday bt üzemelteti székhely: nagybaracska petőfi u,hajó németországból,hajóvezetői engedéj,wwwkalandatengerenhu,tengeri vizsga,hajovezetői vizsga,hajó vezetés,hajózási,hajos vizsga,vitorlás oktatás,vitorlás tanfolyam adria,hajóvezetői tanfolyam,kalandatengerenhu,hajós vizsga,hajósvizsga,hajosvizsga,hajózási jogosítvány,hajózás,tengeri hajóvezetői vizsga,hajóbérlés adria,kalandatengeren,vitorlásvizsga,hajóvezetői engedély,vitorlázás,hajó vizsga,hajó bérlés az adrián,hajó jogosítvány,hajóvezetői vizsga,yachting holiday,vitorlás vizsga,hajó,jetski